1. Giminingos sielos

Yra tam tikrų sielų, su kuriomis sutikote bendradarbiauti šiame gyvenime – tai labiausiai paplitęs sielos
draugo tipas. Galbūt susitarėte būti geriausiais draugais, uošviais, kartu auginti vaikus ar kartu atidaryti
verslą. Sielos partnerystė gali būti su žmogumi, kurį artimai pažįstate visą savo gyvenimą, pavyzdžiui, su mylimu broliu ir seserimi, arba su žmogumi, kurį vos pažįstate trumpą laiką, pavyzdžiui, su įtakingu žmogumi jūsų srityje, kuris siūlo jums didelį žingsnį karjeroje. Sielos partneriai yra specialiai sukurti tam, kad
padėtų jums padėti šiame gyvenime emociškai,profesionaliai ar bet kokiu kitu būdu, kurio jums reikia
norint įvykdyti ir patirti tai, ką jūsų siela planavo padaryti čia, žemėje.

2. Sena siela

Paprastai tai yra komplimentas, kurį reikia vadinti sena siela, nes tai reiškia malonę ir išmintį. Tačiau subrendus po metų gali būti ir minusų. Niekam nepatinka būti naujoku, bet iš tikrųjų naujos sielos pranašumas yra tas, kad jie nešiojasi daug mažiau karmos.

3. Dviejų liepsnų santykis

Kai susipažinote, iškart atpažinote

Kai pirmą kartą susiduri su savo dvyne liepsna, bus stiprus traukos, pripažinimo ir ilgesio jausmas. Susitikimas su dvyne liepsna dažnai jaučiasi kaip namuose. Neabejotinai stiprus ryšys, tarsi tu būtum  pažinojęs anksčiau.

NEĮPRASTA SIELOS KELIONĖ

 1. Dviejų liepsnų santykis

2 .Gimininga siela

3. Sena siela

Dviejų liepsnų santykiai

Dviejų liepsnų santykiai yra neįtikėtinai stiprūs, galingi ir reti. Tačiau vien todėl, kad jie yra stiprūs, dar nereiškia, kad jie nepalaužiami – vis tiek svarbu dirbti su sąmoninga partneryste ir savo asmeniniu augimu.

Kai tai padarysite, jūs abu tapsite meilės, augimo ir harmonijos katalizatoriais vienas kito gyvenime.

11 ženklų, kad radote savo dvynę liepsną:

1.

Kai susipažinote, iškart atpažinote

Kai pirmą kartą susiduri su savo dvyne liepsna, bus stiprus traukos, pripažinimo ir ilgesio jausmas. Susitikimas su dvyne liepsna dažnai jaučiasi kaip namuose. Neabejotinai stiprus ryšys, tarsi tu būtum  pažinojęs anksčiau.

2.

Tu labai panašus

Jūs ir jūsų dvynė gali pastebėti, kad jūs turite daug bendrų vertybių, praeities patirties ir interesų srityse. – Abu pastebėsite, kad jūsų praeities istorija turi daug sutapimų ir panašių išgyvenimų.

3.

Jūs vienas kitą papildote

Tose srityse, kuriose nesate panašūs, jūsų skirtumai papildys vienas kitą, beveik kaip yin ir yang. Pavyzdžiui, jų šešėlį papildys jūsų šviesa, ir atvirkščiai. Ir kadangi dviguba liepsna atspindi jus, tikriausiai puikiai suprantate, kaip jūsų santykiai išryškina jūsų ir jų šešėlius.

4.

Jūsų nesaugumas ir abejonės sustiprėjo

Jūsų dvynių liepsnos tikslas yra palaikyti ir padėti jums vykdyti jūsų dieviškąją misiją . Taigi, dažnai tokio tipo santykiai atspindės jūsų problemas ir giliausią nesaugumą, kad galėtumėte juos įveikti, kad pasveiktumėte ir augtumėte.

5.

Jie jaučiasi magnetiniai

Nuo tada, kai susipažinote, ir iki šios dienos jaučiate trauką prie  fiziškai, kai  yra šalia jūsų, ir magnetiškai, kai esate atskirai. Atrodo, kad jų energija visada yra su tavimi, visada nori būti arčiau.

6.

Santykiai audringi

Dviejų liepsnų santykiai nėra sklandūs, o iš tikrųjų taip nėra. Būti su dvyne liepsna yra tarsi nuolatinis susidūrimas su savimi, būtent su tomis savo dalimis, kurios jums gali nepatikti. Tai gali būti neįtikėtinai sudėtinga, tačiau tai palengvina jūsų abiejų augimą

7.

Santykiai labai intensyvūs

Tarp liepsnų dvynių yra neabejotinas emocinis užtaisas, kuris dažnai vystosi greitai, nes jautiesi toks pažįstamas, o tai dažnai suteikia daugiau intensyvumo ir aistros“.

8.

Jūs vis grįžtate kartu

„Persekiojimas“ neabejotinai yra dvynių liepsnos santykių dalis. Kažkuriuo momentu vienas iš jūsų gali pasišalinti iš baimės, pykčio – jūs tai vadinate. Bet jūs dažnai grįšite.

Gali praeiti mėnesiai, metai, net dešimtmečiai; jūs tiesiog visada surandate kelią vienas pas kitą.

9.

Jūsų ryšys atrodo dieviškas

Kai randi savo dvynį liepsną, atsiranda tam tikra didesnė už gyvenimą savybė, kuri greičiausiai jaučiasi dieviška arba nulemta. Yra jausmas, kad jus suvedė aukštesnės jėgos.  Tai sukuria labai stiprų ryšį tarp judviejų. (Tai kartais gali būti karminiai santykiai.)

10.

Jūs turite beveik psichinį ryšį

Tikėtina, kad jūs ir jūsų liepsna dvynė galite bendrauti tik žvilgsniu ir visada žinote, ką kitas galvoja. Jūs netgi galite jausti vienas kito emocijas ar simptomus.

Jie skatina jus būti ir daryti geriau

Kadangi dvynių liepsnos veikia kaip veidrodžiai, jos mus iššaukia daryti geriau, o dažnai jūsų tikslai yra suderinti taip, kad jus abu kiltumėte į naujas aukštumas. Tai labai platus ryšys, skatinantis didelį augimą.

8 dvynių liepsnos santykių etapai:

Santykių etapai skiriasi, kai tai yra jūsų liepsna dvynė. Dvigubos liepsnos stadijos gali būti unikalios, atsižvelgiant į dalyvaujančius žmones, tačiau yra aštuoni etapai.

1 etapas: ilgesys

Prieš susitikdami jūs suprasite, kad jūsų antroji pusė yra netoliese. Šioje fazėje jaučiamas gilus ilgesys, o šios fazės metu bus vidinis darbas, kuris paruoš jus susitikti su dvyne liepsna.

2 etapas: susitikimas

Kai susitiksite, jūsų pasaulis bus supurtytas. Kai susitinkate, akimirksniu atsiranda beprotiška trauka. Jūs dažnai negalite nuleisti akių vienas nuo kito ,galvojate, kaip praleisti daugiau laiko vienas su kitu.

3 etapas: medaus mėnesio fazė

Taip, liepsnos dvyniai taip pat gali turėti medaus mėnesio fazę! Šiame etape jūsų santykiai yra nauji, prasmingi ir teigiami. Kiek tai truks, priklauso nuo poros, kol nekyla iššūkių.

4 etapas: atsiranda iššūkių

Anksčiau ar vėliau atsiranda esminių žaizdų, o santykiuose atsiranda skirtumų. Dažnai šie iššūkiai atspindi sielos darbą, kurį jums dviem reikia atlikti patiems. Dažnai kalbama ne apie santykių gerinimą, o apie savęs tobulinimą.

5 etapas: testas

Jūsų meilė bus išbandyta, kai pradėsite gilintis į savo šešėlines puses. Visas jūsų nesaugumas išaugs, kai pradėsite abejoti savimi ir vienas kitu. Dabar  gali vengti kito ar net atsisakyti santykių, o kitas jaučiasi emociškai nesaugus. Štai čia ir iškyla prisirišimo problemos.

6 etapas: gaudynės

Persekiojimas, dar vadinamas dvigubos liepsnos atskyrimu, yra didelė daugelio dviejų liepsnos santykių dalis; kas nors visada pasitrauks. Dviejų liepsnų santykiai turi daug stūmimo .Dalis persekiojimo yra atlygis kiekvienam žmogui. Tačiau ateis laikas, kai vienas partneris atsitrauks, ir tai sukelia išsiskyrimą.

7 etapas: pasidavimas

Persekiojimas gali tęstis metų metus, bet jei jūs abu išspręsite visus savo trigerius, nesaugumą ir iššūkius,  kad galiausiai galite grįžti kartu. Tai yra pasidavimas santykiams ir bendram ateities kūrimui jums abiem. Jūs priimate ir leidžiate vienas kitam būti tokie, kokie esate su visais trūkumais ir viskas. Čia jūs vėl grįžtate.

8 etapas: grįžimas namo

Ir galiausiai, kai visiškai pasiduosite ir priimsite savo likimą, jūsų gyvenimas prasidės su atkurta pusiausvyra. Sukurta bendra prasmė, o santykiuose yra daugiau empatijos ir supratimo. Šiame etape jūs palaikote vienas kitą ir toliau skatinate kito augimą.

Esmė.

Dviejų liepsnų santykiai yra neįtikėtinai stiprūs, galingi ir reti. Tačiau vien todėl, kad jie yra stiprūs, dar nereiškia, kad jie nepalaužiami – vis tiek svarbu dirbti su sąmoninga partneryste ir savo asmeniniu augimu.

Kai tai padarysite, jūs abu tapsite meilės, augimo ir harmonijos katalizatoriais vienas kito gyvenime.

SIELOS DRAUGAS

12 sielos draugų tipų ir kaip juos atpažinti.

1.

Sielos partneriai

Yra tam tikrų sielų, su kuriomis sutikote bendradarbiauti šiame gyvenime – tai labiausiai paplitęs sielos draugo tipas. Galbūt susitarėte būti geriausiais draugais, uošviais, kartu auginti vaikus ar kartu atidaryti verslą. Sielos partnerystė gali būti su žmogumi, kurį artimai pažįstate visą savo gyvenimą, pavyzdžiui, su mylimu broliu ir seserimi, arba su žmogumi, kurį vos nepažįstate trumpą laiką, pavyzdžiui, su įtakingu žmogumi jūsų srityje, kuris siūlo jums didelį žingsnį karjeroje. Sielos partneriai yra specialiai sukurti tam, kad padėtų jums padėti šiame gyvenime emociškai, profesionaliai ar bet kokiu kitu būdu, kurio jums reikia norint įvykdyti ir patirti tai, ką jūsų siela planavo padaryti čia, žemėje.

2.

Sielos saitai

Kai jauti sielos ryšį, tai tiesiog jausmas, kad tavo gyvenime ne be priežasties yra kita siela. Pavyzdžiui, jei jūsų gyvenimas labai užimtas, tačiau sutinkate naują potencialų draugą ar potencialų verslo partnerį, jausmas, kad jus sieja sielos ryšys su šiuo asmeniu, gali įkvėpti jūsų gyvenime padaryti vietos santykiams .Galbūt jūs nemėgstate augintinio, bet kai draugas sako, kad jam reikia globoti savo augintinį, nes jis turi netikėtai persikelti į užsienį. Jūs pasiaukojate ir priimate draugo augintinį, stengiatės rūpintis ir jūsų aiškiaregystė ar jausmas gali sukelti psichinį kelią.

3.

Praeito gyvenimo sielos draugai

Daugelis Rytų religijų ir filosofijų aptaria praėjusių gyvenimų sampratą. Visada galiu pasakyti, kada klientas sutiko žmogų, kurį gerai pažinojo praeitame gyvenime, iš to, kaip apibūdina ryšį. Jei ryšys pasireiškia kaip romantika, jie gali pasakyti: “Aš niekada anksčiau taip nesijaučiau!”

Kai dvi sielos kartu (o gal net keliomis) išgyveno reikšmingą praeitį , jei jos vėl susitiks šiame gyvenime, jas gali nepaaiškinamai patraukti  – ir seksualinė chemija gali būti iškritusi iš sąrašo. Tai, ką žmonės jaučia, yra per kitus gyvenimus kartu sukaupta energija ir sielos atpažinimas. Nors jūs galite atpažinti sielą su bet kokio tipo sielos draugu, ankstesnio gyvenimo (nesvarbu, ar buvote nesutarę, ar geriausi draugai praeitame gyvenime), jie yra nepaprastai galingi. Dvi sielos galėtų susitarti reinkarnuotis ir eiti viena kitos link, praleidusios 1000 žemės metų, o tai yra gana romantiška!

Turėkite omenyje, – vien todėl, kad jūs turėjote reikšmingą praeitą gyvenimą su kuo nors ir jaučiate visus jausmus, tai nebūtinai reiškia, kad šį gyvenimą turėtumėte santykius pagal tai, kas jūs abu esate šiandien ir kaip elgiatės vienas su kitu dabar. Galima  kitaip bendradarbiauti. Spręskite, apie santykius pagal tai, kas  abu esate šiandien ir kaip elgiatės vienas su kitu dabar. Jei įtariate ankstesnio gyvenimo ryšį su dabartiniu meilužiu, pabandykite įnešti daugiau išgydymo į situaciją, net jei išsiskyrėte. Tai gali atrodyti taip, kaip paleisti  su meile ir palinkėti  gero, bet atėjo laikas pašalinti iš savo gyvenimo. Dažnai, kai sielos grįžta kartu šiame gyvenime, jos nori ką nors išgydyti arba šį kartą padaryti geriau.

4.

Karminiai sielos draugai

Karminiai sielos draugai kartais vadinami „ardomaisiais sielos draugais“. Tačiau užuot galvoję apie karmą kaip gerą ar blogą – ar bausmės ir atlygio sistemą – galvokite apie tai, tik kaip apie neutralią priežasties ir pasekmės energiją. Žemės plokštuma iš esmės yra priežasties ir pasekmės matmuo. Mes visą laiką kuriame karmą su kitais žmonėmis per mažas ir reikšmingas sąveikas. Kiekvienas bendravimas su kitu žmogumi sukuria energiją, kuri gali virsti karma. Tai nėra ko bijo. Gali ateiti į mūsų gyvenimą kaip pokyčių INICIACIJA , kurie per teigiamą, neigiamą ar neutralią sąveiką sudaro galimybes arba iššūkius pagerinti savo karmą (kaip mes veikiame savo gyvenime ir pasaulyje), kad galėtume augti.

5.

Romantiški sielos draugai

Viena iš jų yra ta, kad kai užmezgame reikšmingus santykius tobulėti.  Turėkite omenyje, kad siela trokšta naujų potyrių, augimo ir evoliucijos. Ne tik įmanoma, bet ir neabejotina, kad dėl santykių mums suteikiama galimybė išgyti, mokytis ir augti. Net laimingiausiuose ar sveikiausiuose santykiuose romantiški sielos draugai gali šokti ant didžiausių jūsų žaizdų arba mesti jums iššūkį nepatogiais būdais. Kai dvi sielos užmezga romantiškus santykius, – „Jaučiu, kad visą gyvenimą laukiau, kol sutiksiu šį žmogų“. Laukti visada verta! Raskite būdų, kaip įsimylėti gyvenimą, patikėkite, kad jums gali būti puikūs romantiški santykiai, ir gaukite pagalbos užgydyti tas romantiškas praeities žaizdas.

6.

Dvigubos liepsnos

Šis populiarus terminas apibūdina intensyvų sielos ryšį, o kai kurie žmonės mano, kad liepsnos dvyniai iš tikrųjų yra viena siela, padalyta į du kūnus. Remiantis teorija, dvynių liepsnos gali mylėti, iššaukti, mokyti ir gydyti viena kitą unikaliu ir galingu būdu. Vis dėlto reikia įspėti, kad nesijaustų taip, tarsi jums reikia kito žmogaus, kuris jus užpildytų. Tiesiog atminkite, kad bandymas priskirti žmones tam tikrai jūsų gyvenimo kategorijai, įskaitant dvasinę kategoriją,- gali būti šešėlinė pusė. Tai yra gali kilti problemų ir jūsų viduje arba jūsų juodų pusių išryškėjimas. Kai kurie mano, kad dvynių liepsna yra didžiausia romantika… Tai yra kaip juoda ir balta, šachmatų lentoje.

7.

Sielos draugai, dar žinomi kaip sielos draugai

Ne visi sielos draugai yra romantiški. Jūsų sielos draugai, dar žinomi kaip sielos draugai, gali būti vienodai svarbūs jūsų gyvenime. Jei manote, kad žemiškasis gyvenimas yra laikina sielos kelionė, kaip tai daro kai kurie dvasingi žmonės, norėsite turėti įdomių patirčių savo kelyje.Galvokite apie juos kaip apie dvasinius pagalbininkus, žmones, kuriems atrodė lemta būti jūsų kelyje, kad jūs abu savo ruožtu galėtumėte vienas kitam suteikti meilės ir padrąsinimo, kai to prireiks, kad galėtumėte tęsti savo žemiškąją odisėją. Nenuvertinkite sielos draugo draugų svarbos. Nesvarbu, ar jie bus jūsų gyvenime ilgą laiką, ar tik kelis mėnesius.

8.

Sielų šeimos ir sielų grupės

Sielų šeimose gali būti susietos didelės sielų grupės. Tai gali pasirodyti kaip tikrieji šeimos nariai šiame gyvenime, kaip pusbrolis, kuris yra ne tik jūsų žemiškosios šeimos, bet ir sielos šeimos dalis, arba kaip žmonės, siekiantys bendrų tikslų, kurie niekada nesusitinka, kaip aktyvistai visame pasaulyje, dirbantys panašiai arba toje pat veikloje . Priežasčių ar dvasinių ieškotojų, siekiančių atnešti daugiau meilės ir supratimo į planetą. Kartais viena siela įsikūnija, norėdama padėti ką nors išgydyti šeimoje. Kaip žmogaus kūnui reikia maisto ir vandens, sielai reikia kompanionų sielos draugų.

9.

Panašios sielos

Giminės dvasios ne visada yra sielos draugai. Giminės dvasios yra tiesiog žmonės, kurie tikrai jus supranta. Galite jausti, kad gimininga dvasia yra kažkas, kas dalijasi tais pačiais dvasiniais įsitikinimais, kurių turite arba su jumis sutinka kultūros klausimais tiek, kad galėtumėte užbaigti vienas kito sakinius.

Gimininga dvasia taip pat gali būti žmogus, turintis panašią gyvenimo patirtį kaip jūsų, pavyzdžiui, jūs abu esate pradinių klasių mokytojai, abu turite ką tik gimusių kūdikių ir abu esate susituokę su dirbančiais menininkais. Neįtikėtinai ramu būti su kita siela, kuri ką tik tai gauna pasidalinti su tavimi.

10.

Sielos sutartys

Susitarimai, kuriuos padarėte sielos lygmeniu, kad atliktumėte tam tikrus uždavinius šiame gyvenime. Galite sudaryti sielos sutartį tam tikram vaikui patarti arba parašyti tam tikrą knygą. Dėl šių sutarčių galima derėtis iš naujo, taigi, jei atsidūrėte toksiškoje situacijoje, palikite arba pakeiskite dinamiką į sveikesnę. Tačiau jausmas, kad turite sielos sutartį padaryti ką nors sudėtingo, pavyzdžiui, pradėti savo verslą, gali suteikti įkvėpimo ir ištvermės įveikti sunkias tos kelionės akimirkas.

11.

Sielos mokytojai

Gydytojas ar mentorius gali ateiti į jūsų gyvenimą per dievišką laiką, nes jie yra sielos draugo mokytojas. Tai gali būti kolegijos profesorius, kuris skatina jus pasirinkti tam tikrą specialybę ar karjeros kelią, arba konsultantas ar hemeopatas, kuris moko jus, kaip geriau valdyti savo nerimą.

Kartais gali pasirodyti sielos draugas, kuris jus išmokys, kviesdamas daryti kažką kitokio, nei rekomenduoja, ir išmokyti jus galvoti apie save. Sielos draugų mokytojai yra labai įvairi kategorija, kuri gali apimti labai daug sričių. Jų tikslas vienas- suteikti jums palengvėjimo, paprastumo.

12.

Sielos kirtimai

Ar kada nors girdėjote klišę „naktį praplaukiantys laivai“? Tai frazė, naudojama apibūdinti ką nors, kas ateina į jūsų gyvenimą, tačiau laikas ir aplinkybės nėra palankios ilgalaikiams santykiams. Šis reiškinys gali nutikti su draugais ar meilužiais ,ar kolegomis, kai trumpam būnate kartu ir dalinatės nuostabiais išgyvenimais bei pabudimais. Jei kalbate apie draugą, jūs abu visada vertinate kartu praleistą laiką ir išmoktas pamokas, tačiau jūsų gyvenimas yra per daug užimtas, kad draugystę išlaikytumėte reikšmingai ilgai ar nuosekliai.

Gali būti ir mylimasis, kuris mirė, galite apie šį asmenį žiūrėti su meile visą likusį gyvenimą arba netgi laikyti jį dvasios vadovu. Sielos kirtimai moko mus nespręsti apie sielos draugo svarbą ar gylį pagal santykių trukmę.

Net jei kas nors ilgai neužsibūna tavo gyvenime –   jūs abu visada vertinate kartu praleistą laiką ir išmoktas pamokas. Sielos kirtimai moko mus nespręsti apie sielos draugo svarbą ar gylį pagal santykių trukmę.

SENA SIELA

Ar gerai būti sena siela?

Paprastai tai yra komplimentas, kurį reikia vadinti sena siela, nes tai reiškia malonę ir išmintį. Tačiau subrendus po metų gali būti ir minusų. Niekam nepatinka būti naujoku, bet iš tikrųjų naujos sielos pranašumas yra tas, kad jie nešiojasi daug mažiau karmos.

Senos sielos ateina į šį gyvenimą turėdamos darbotvarkę patirti ir užbaigti karmą, o naujos sielos „nori iš šviesos suformuoti formą“ ir „patirti, ką reiškia būti būtybe kūne“.

Taigi naujų sielų patirtis yra šiek tiek lengvesnė. Senai sielai gali būti sunku. Tačiau be to, kadangi senoji siela ateina į šį gyvenimą turėdama daugiau patirties ir supratimo, ji geba aiškiau susidoroti su kliūtimis ir iššūkiais.

Senų sielų savybės toliau tekste.

Senos sielos teikia pirmenybę tiesai ir išminčiai. Iš esmės jie dažnai turi smalsių minčių apie tai, kas vyksta pasaulyje ir viduje. Nesvarbu, ar tai pasaulio įvykiai, ar jūsų santykiai su šeimos nariu ar draugu, tai mintis smalsauti, kas iškyla ir ko galima išmokti ar išsiugdyti. Jūs galite pamatyti didelį vaizdą, tai ko nemato kiti. Jei esate sena siela, greičiausiai galite matyti ne tik išvaizdą. Tikriausiai galėsite lengviau leisti reikalams nukristi nuo jūsų pečių ir mažiau tikėtina, kad jums įtarimą sukels tam tikri dalykai. Aš nesakau, kad kasdien nesate žmogus ir nesipykstate – bet apskritai galite atsitraukti ir pamatyti didesnį vaizdą, nesvarbu, ar iš karto ar šiek tiek vėliau ir pajuskite, kas tai buvo. Galite jaustis kaip pašalinis žmogus, stebėtojas per atstumą.

Senoms sieloms gali būti sunku užmegzti prasmingus ryšius, bent jau kai esi jaunas. Jei esate sena siela ir vis dar chronologiškai jaunas, gali prireikti šiek tiek laiko, kol rasite savo gentį.  Gali jaustis kaip svetimkūniS NE SAVO TERPĖJE  ir iš pradžių yra vienatvės jausmas.

…bet tu pažįsti savo senas sielas, kai su jomis susitinki.

Nors gali būti sunku sutarti su visais, kai esi sena siela, ilgainiui senos sielos iš tikrųjų gerai susiranda savo gimines.

Tikra sena siela supranta, kad negali būti vienintelė. Senos sielos ieško viena kitos, jos bando rasti viena kitą, todėl bando užmegzti ryšį, nes supranta, kad turi būti ryšys. Tai momentiniai sielos ryšiai, kurie yra labai gilūs.

Jaučiatės giliai susiję su viskuo.

Senos sielos ne tik jaučia gilų ryšį su Dievu, dvasia, visata – kad ir kaip ją vadintų, bet ir su gamta, savo gyvenimo žmonėmis ir net nepažįstamais žmonėmis. Sena siela jaučia ryšį su visata, taigi ir su kitomis sielomis. Tikriausiai mes turime tą ryšį su visais, bet galbūt pasirodo per šį gyvenimą.

Jūs prieštaraujate status quo.

Kadangi senos sielos gali matyti bendrą vaizdą ir ne tik daugelį pagrindinių mūsų tikrovę valdančių struktūrų, jos mėgsta viską daryti savaip. Senos sielos maištauja. Mąsto už langelio ribų – jie nujaučia, kad apribojimai net neegzistuoja  Yra skeptiškas jausmas, supratimas, kad viskas, kas jiems buvo parodyta, ko jie buvo mokyti,-nebūtinai taip yra.  Jie ieškos savo tiesos“.

Tu esi išmintingas ne  pagal savo metus.

Nuo pat mažens jums galėjo būti sakoma, kad esate išmintingas daugiau nei savo metus. Galbūt visada jautėtės subrendęs ar supratingesnis nei jūsų bendraamžiai, ypač kai buvote jaunas. Galite atpažinti “seną sielą” net naujagimyje. Jų dvasios išmintis yra parašyta visame kūne.

Tu nesi materialistas.

Viena iš pagrindinių struktūrų, kurią palietėme anksčiau, būtų materializmas. Paprasčiau tariant, senoms sieloms tai nerūpi. Jie jaučia, kad gyvename šiame materialiame pasaulyje, bet yra kažkas svarbesnio ir galbūt dalykai, kurių mus mokė mokykloje, mūsų tėvai ar visuomenė.

Jūsų vidinis pasaulis yra svarbesnis už išorinį.

Negalima sakyti, kad jums nerūpi išorinis pasaulis, bet senoms sieloms jų vidinis augimas, kelionė ir santykis su savimi ir dvasia dažnai yra nepaprastai svarbus. Tikriausiai daug laiko praleidžiate apmąstymams, giliai apmąstydami savo patirtį ir gyvenimo pamokas.

Jūs turite ypatingą praeities dovaną.

Ar visada buvote linkęs groti smuiku ,skaityti užsienio kalba be išankstinio pasirengimo? O gal turite polinkį kepti, nors niekada nekepėte su niekuo iš savo šeimos?

Turėti tam tikrą dovaną tam tikroje srityje, nesvarbu, ar tai instrumentas, ar karjera, ar net vieta- yra senos sielos požymis. Yra toks jausmas, kad žinai apie tą dalyką, kad jau esi tai daręs anksčiau.

Dažnai reikia įkrauti.

Ir galiausiai, šiems giliai mąstantiems žmonėms dažnai reikia „iš naujo nustatyti baterijas“, taip sakant. Jus tikriausiai traukia meditacija ir vienatvė. Nėra taip, kad  nemėgstate žmonių draugijos, bet žinote, kad kartais būna per daug aplinkinių triukšmo.

Iš kur atsiranda šios savybės?

Dvasingesnis supratimas, iš kur atsiranda šie bruožai, yra susijęs su reinkarnacija ir praėjusiais gyvenimais. Tai tarsi senėjimas, kai mes turime patirties ir nuolat augame bei remiamės ja. Tai lyg gimimas su išvykimu į kelionę – kelionę, kai daugelis pamiršta savo bagažą. Senos sielos nepamiršta savo bagažo, į kiekvieną įsikūnijimą atsineša visą savo informaciją ir patirtį, dalį savasties.

Kitas būdas pažvelgti į tai yra manyti, kad mes visi kažkada turėjome šiuos bruožus, kol visuomenė mums nepasakė kitaip.  Ateiname į šį pasaulį visiškai sąmoningi ir pabudę, bet sutinkame kliūtį kuri mūsų neakceptuoja .Dažnai visuomenė, tėvai ir kultūra mus priverčia pamiršti kaip klestėti  senai sielai.

Nors buvimas išmintingam ir nepaprastai dvasingam gali skambėti puikiai, kaip minėta, tai iškyla tam tikrų sunkumų. Nesvarbu, ar tai būtų sielos šeimos radimas, ar mokymasis subalansuoti savo vidinį ir išorinį pasaulius, yra būdų, kaip senos sielos gali klestėti.

Apsupti save bendraminčiais, sąmoningais ir atvirais žmonėmis.

Svarbu rasti pusiausvyrą tarp išminties ir lengvabūdiškumo.

Laikykite apmąstymų ir gilių minčių erdvę, taip pat laisvumo ir žaismingumo erdvę.

Ir, žinoma, atsižvelgiant į maištingą senos sielos prigimtį,  būtina išsiaiškinti gyvenimo būdą, kuriame galite jaustis visavertis ir palaikantis.

Aš tikiu, kad sena siela turi galimybę statyti sau reikalavimus ir tuos reikalavimus statyti sau pirmoje eilėje.

Yra tiek daug būdų, kaip galime galvoti apie sielas, senas ir naujas. Nesvarbu, ar mes visi esame įvairūs tos pačios sielos įsikūnijimai, ar tikrai yra jaunesnių ir naujesnių sielų, esmė ta, kad dauguma iš mūsų gali įsivaizduoti, koks žmogus yra „senoji siela“ ir kokius bruožus tie žmonės įkūnija. Nuo gilios intuicijos iki tam tikros ramybės,-  akivaizdoje šių žmonių ,  juos priimdami , akceptuodami kitoniškumą , stilių -galime jaustis išmintingais ir giliai dvasingais žmonėmis.

2023.02.13     tekstą parinko ir sudarė pagl originalią idėją –   ODILĖ NORVILAITĖ BYTAUTIEN